5 znakova da je vrijeme za novi madrac!

2. velj. 2018 |

Madrac uzimamo zdravo za gotovo, iako nam je on jedan od bitnih preduvjeta za uspješnost dana, zdravlje i općenito zadovoljstvo.

 1. Prvi i najočitiji znak je ranojutarnje psovanje zbog bolova u donjem dijelu leđaRanojutarnji bolovi u lumbalnom djelu leđa
  Ako Vas ujutro boli donji dio leđa (lumbalni dio), to bi značilo da je madrac, na žalost, izgubio potporu u najvažnijem dijelu. Ako ispod madraca imate podnice, eventualno možete probati madrac staviti na pod (ili na ravnu ploču) i pokušat prespavati noć ili dvije. Ako Vam je bolje, ako Vas ne boli donji dio leđa, onda je vjerojatnije da je podnica popustila i jeftinije rješenje je da stavite punu dasku ispod madraca.
 1. Drugi znak je bol u predjelu gornjeg dijela leđa i vrata
  Ali u tom slučaju postoji mogućnost da je stvar do neodgovarajućeg ili starog jastuka. Uzmite u obzir da i jastuci imaju svoj vijek trajanja. Pokušajte promijeniti jastuk prije kupnje madraca, čisto da vidite gdje točno leži problem.
 1. Vidljivi znakovi propadanja madraca
  Ako je na madracu u sredini vidljivo udubljenje, ili ako su rubovi pritisnuti prema dolje (ulegnuti), tada je definitivno došlo vrijeme za novi madrac. Prije nabave podignite madrac, i vidite kakva je podloga ispod madraca. Da li je puna daska, letvice ili elastična podnica. Ako su letvice ili elastična podloga, izmjerite razmak između istih. Razmak od letvice do letvice ne bi smio biti veći od 4 cm.
 1. Ako ste dobili ili izgubili kilograme.
  Ako ste dobili ili izgubili značajniji broj kilograma, nemojte se patiti na starom madracu kojeg ste kupovali sa viškom/manjkom kilograma. Velika je vjerojatnost da Vam taj madrac više ne odgovara kao prije.
 1. Na poslovnom putu se budite odmorniji nego u vlastitom krevetu.
  Obično je to dovoljan razlog da se zapitate vrijedi li spavati u lošem, istrošenom ili neodgovarajućem madracu kod kuće.

Kako odabrati madrac? Besplatno ga isprobajte i odaberite najkvalitetnijiPrilikom kupnje novog madraca, ne zaboravite pitati trgovca kakva je politika povrata madraca ukoliko niste zadovoljni. Kratkim ležanjem u salonu ne možete utvrditi odgovara li Vam madrac. Ne zaboravite da tijelu treba do 4 tjedna da stekne naviku na novi madrac i tek onda vidite odgovara li Vam novi madrac ili ne. Ne dozvolite si situaciju da morate spavati na madracu za kojeg ste utvrdili da Vam ne odgovara samo zato jer ga ne možete vratiti ili zamijeniti.

Također, uzmite u obzir da postoje trgovine koje daju pravo zamjene madraca ali samo ako ga ne koristite. Ne razumijem kako ga možete isprobati, ali to nije do mene.

 

Ako Vaš lokalni salon ne nudi pravo povrata zbog nezadovoljstva, i to besplatno, posjetite našu trgovinu na www.medico-madraci.hr i naručite najbolje za Vas.

 • 100 dana testiranja madraca u vlastitom domu
 • Besplatna dostava
 • Besplatan povrat madraca u slučaju nezadovoljstva
 • Svi načini plaćanja (pouzećem, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na odgode… )
 • Vlastita proizvodnja (nismo trgovina nego proizvodnja)

Napokon se probudite naspavani

Do kvalitetnog i bolje sna udaljeni ste samo jedan klik

Sleep Trial - Isprobajte naš madrac 100 dana

Jeste li znali da preko 50% ispitanika nije zadovoljno s madracem koji su kupili?

Vjerujemo da 5 minuta sjedenja i ležanja na dvadesetak madraca u trgovinama nije dovoljno da odaberete madrac po Vašoj mjeri.

Medico Madraci Vam omogućuje da vratite madrac u roku od 100 dana od dana dostave bez dodatnih troškova! Zauzvrat jedino molimo da na madracu prospavate minimalno 30 dana. Pitate se zašto?

Po istraživanjima tijelu je potrebno 4 tjedna da stekne naviku na novi madrac.

Ako nakon trideset dana i dalje niste zadovoljni s našim madracom, nazovite nas i prepustite sve našoj službi za odnose s kupcima. Mi ćemo organizirati povrat madraca u potpunosti besplatno, te Vam po primitku povrata vratiti kompletan iznos plaćen za madrac.

Pravila Sleep Trial povrata

Prvo što bi željeli napomenuti jest da se Sleep Trial povrat odnosi na jedan bračni ili dva obična madraca po kućanstvu godišnje stoga ljubazno molimo da prilikom kupovine prvo kupite jedan bračni ili maksimalno dva obična madraca, provjerite odgovara li vam te ako ste zadovoljni, vratite se u našu internet trgovinu i kupite koliko želite.

Sleep Trial povrat priznajemo na jedan bračni ili dva obična madraca godišnje po kućanstvu. Važno je napomenuti da madrace vraćene Sleep Trial metodom ne stavljamo u daljnju prodaju, odnosno uvijek isporučujemo u potpunosti nove madrace.

Povrat ima pravo izvršiti samo kupac koji je kupio naš madrac direktno od nas. Vaša obaveza je da na madracu odspavate 30 dana. Ako nakon tog perioda želite vratiti madrac, molim Vas da nas kontaktirate te da nam dozvolite par dana da organiziramo dostavnu službu kako bi izvršili povrat. Kontakt za povrat mora biti ostvaren zaključno sa stotim danom od dana dostave. Ako ste nas kontaktirali vezano uz Sleep Trial povrat najkasnije stoti dan od dana dostave, povrat ćemo priznati iako će naša dostavna služba po madrac doći par dana kasnije.

Ukoliko ste se odlučili na Sleep Trial povrat, molimo Vas da stavite madrac u vreću koju ćemo Vam poslati kako bi ga dostavna služba mogla preuzeti.

Kako bismo unaprijedili naše proizvode i uslugu, molimo vas da nam prilikom povrata, ukoliko ste u mogućnosti, dostavite i informacije oko razloga povrata. Vaše pravo na povrat ne gubite ukoliko navedene informacije iz bilo kojeg razloga ne dostavite.

Nakon što smo Vam potvrdili primitak povrata madraca, povrat novca na Vaš račun očekujte u roku 5 - 7 radnih dana (od dana potvrde primitka madraca s naše strane).

Molimo Vas da ukoliko kroz 5 - 7 dana novac nije doznačen na Vaš račun nas obavezno kontaktirate.

PLAĆAJTE KARTICAMA JEDNOKRATNO ILI NA RATE!

PBZ Visa i Maestro do 6 rata, American Express do 6 rata, ZABA MasterCard i Visa do 12 rata i Diners do 12 rata.

Mastercard Maestro Visa Diners Club Discover

KONTAKTIRAJTE NAS

Trgovački obrt Mikro Centar
Sjedište: Dravska ulica 17, Koprivnica
+385 (0) 48 864 182
[email protected]

HT PayWay American Express - Jamstvo sigurne online kupnje Mastercard® SecureCode™ Verifed by Visa