Kako odabrati madrac (ili 5 dana pakla)

26. sij. 2018 |

Kupnja novog madraca je jedan prilično stresan proces. Obično uključuje obilazak salona, isprobavanje desetina madraca dok trgovac visi nad Vama i objašnjava Vam kako je nešto bolje za Vas od nečeg drugog, ni ne shvaćajući da Vi nemate apsolutno pojma o čemu on zapravo priča.

No, vratimo se na početak. Buđenje, bol u leđima, jutarnje razgibavanje samo da se možete obući. Zvuči poznato? Došlo je vrijeme za kupnju novog madraca jer od tog trenutka bolovi u leđima se mogu samo pogoršavati.

Izbor salona ovisi o mjestu Vašeg boravka. Malo prosurfate internetom internetu, pročitate par stranica foruma, posavjetujete se s ljudima koji su madraci bolji… i spremni ste za kupnju!

Proces kupovine madraca se u zadnjih 40 godina nije previše promijenio.

Par naputaka za kupnju:

Kupovina kvalitetnog madraca

 • Madrac kojeg isprobavate u trgovini nikad nije isti kao onaj kog dobijete kod kuće.
  Na madrac u trgovini je sjelo i leglo preko par tisuća ljudi, sjedilo na krivim stranama, skalalo po njemu. Na temelju tog madraca realno ne možete saznati odgovara li Vam madrac.
 • Podloga madraca (podnica) je redovito drugačija od onog što Vi imate doma.
  Znači usporedba madraca je nemoguća čak i da su madraci identični.
 • Sastav madraca…
  Trgovac Vas zamara s nebitnim detaljima poput koliko madrac ima opruga, kakvog je sastava tkanina, kakve “blagodati” ima ta tkanina, traka za “ventilaciju” na boku madraca i pokušava Vas navesti na skuplju varijantu. Oduprite se tome.
 • Madrac s korištenjem postane mekši dobrih 10-15%.
  Dok izabirete madrac, on mora biti lagano neudobno tvrd Vama, da dok se istroši, omekša, nakon mjesec dana, da bude onako kako treba. Bol u donjem dijelu leđa je najčešći znak da je madrac previše mekan (izgubio potporu) u dijelu stražnjice.

Ok, kupili ste madrac, pričekali da ga naruče ako ga nemaju na lageru u Vašoj dimenziji. Madrac došao, ne odgovara Vam iz niza gore navedenih razloga… I što sad?
Spavati na madracu kojeg ste potencijalno mnogo platili? Nema previše izbora u tom slučaju.

Osim kupnje kod trgovaca koji nude pravo povrata madraca u nekom roku. Imajte u vidu da tijelu treba do 4 tjedna da se navikne na novi madrac (bio on dobar ili loš). Znači da 30 dnevni povrat nije dovoljno dobar izbor jer tek tada realno vidite da li Vam madrac odgovara ili ne.

Da se vratimo na temu, kupili ste madrac za 3-4-5.000 kn, da ne štedite na sebi, jer madrac se ne kupuje svaki dan. Ispada da Vam ne odgovara, jer po ispitivanjima preko 50% ljudi nije zadovoljno sa kupljenim madracima. Trgovac ne može pomoći ako nema prava povrata, govori Vam da ćete se naviknuti. Ako ima prava povrata, tada nosite madrac do trgovine (nadamo se da ste ga kupili blizu da Vas ne košta prijevoz kao Sv. Petra kajgana). Nakon toga mijenjate madrac za drugi, a ako Vam ni taj ne odgovara to je to.

Koja je poanta onda kupovati madrac u trgovini, isprobavati danima, nepotrebno se mučiti, kada kod nas kliknete, naručite, imate 100 dana za testiranje madraca. Ako Vam madrac ne odgovara, možete zamijeniti za tvrđu ili mekšu varijantu (ipak smo mi proizvodnja pa možemo izvesti stvari koje trgovci ne mogu), ili tražite povrat novaca. Sva procedura povrata ili zamijene je za Vas besplatna. Bez dodatnih troškova. Unutar 100 dana možete i 3 puta zamijeniti madrac i još uvijek dobiti povrat novaca ako Vam ni jedna opcija ne odgovara.

Domaće, povoljno, kvalitetno, direktno od proizvođača! Nema dalje!

Napokon se probudite naspavani

Do kvalitetnog i bolje sna udaljeni ste samo jedan klik

Sleep Trial - Isprobajte naš madrac 100 dana

Jeste li znali da preko 50% ispitanika nije zadovoljno s madracem koji su kupili?

Vjerujemo da 5 minuta sjedenja i ležanja na dvadesetak madraca u trgovinama nije dovoljno da odaberete madrac po Vašoj mjeri.

Medico Madraci Vam omogućuje da vratite madrac u roku od 100 dana od dana dostave bez dodatnih troškova! Zauzvrat jedino molimo da na madracu prospavate minimalno 30 dana. Pitate se zašto?

Po istraživanjima tijelu je potrebno 4 tjedna da stekne naviku na novi madrac.

Ako nakon trideset dana i dalje niste zadovoljni s našim madracom, nazovite nas i prepustite sve našoj službi za odnose s kupcima. Mi ćemo organizirati povrat madraca u potpunosti besplatno, te Vam po primitku povrata vratiti kompletan iznos plaćen za madrac.

Pravila Sleep Trial povrata

Prvo što bi željeli napomenuti jest da se Sleep Trial povrat odnosi na jedan bračni ili dva obična madraca po kućanstvu godišnje stoga ljubazno molimo da prilikom kupovine prvo kupite jedan bračni ili maksimalno dva obična madraca, provjerite odgovara li vam te ako ste zadovoljni, vratite se u našu internet trgovinu i kupite koliko želite.

Sleep Trial povrat priznajemo na jedan bračni ili dva obična madraca godišnje po kućanstvu. Važno je napomenuti da madrace vraćene Sleep Trial metodom ne stavljamo u daljnju prodaju, odnosno uvijek isporučujemo u potpunosti nove madrace.

Povrat ima pravo izvršiti samo kupac koji je kupio naš madrac direktno od nas. Vaša obaveza je da na madracu odspavate 30 dana. Ako nakon tog perioda želite vratiti madrac, molim Vas da nas kontaktirate te da nam dozvolite par dana da organiziramo dostavnu službu kako bi izvršili povrat. Kontakt za povrat mora biti ostvaren zaključno sa stotim danom od dana dostave. Ako ste nas kontaktirali vezano uz Sleep Trial povrat najkasnije stoti dan od dana dostave, povrat ćemo priznati iako će naša dostavna služba po madrac doći par dana kasnije.

Ukoliko ste se odlučili na Sleep Trial povrat, molimo Vas da stavite madrac u vreću koju ćemo Vam poslati kako bi ga dostavna služba mogla preuzeti.

Kako bismo unaprijedili naše proizvode i uslugu, molimo vas da nam prilikom povrata, ukoliko ste u mogućnosti, dostavite i informacije oko razloga povrata. Vaše pravo na povrat ne gubite ukoliko navedene informacije iz bilo kojeg razloga ne dostavite.

Nakon što smo Vam potvrdili primitak povrata madraca, povrat novca na Vaš račun očekujte u roku 5 - 7 radnih dana (od dana potvrde primitka madraca s naše strane).

Molimo Vas da ukoliko kroz 5 - 7 dana novac nije doznačen na Vaš račun nas obavezno kontaktirate.

PLAĆAJTE KARTICAMA JEDNOKRATNO ILI NA RATE!

PBZ Visa i Maestro do 6 rata, American Express do 6 rata, ZABA MasterCard i Visa do 12 rata i Diners do 12 rata.

Mastercard Maestro Visa Diners Club Discover

KONTAKTIRAJTE NAS

Trgovački obrt Mikro Centar
Sjedište: Dravska ulica 17, Koprivnica
+385 (0) 48 864 182
[email protected]

HT PayWay American Express - Jamstvo sigurne online kupnje Mastercard® SecureCode™ Verifed by Visa