Dobrodošli u Moj račun

Ovdje možete vidjeti svoje narudžbe, urediti adrese za naplatu i dostavu te promjeniti lozinku vašeg računa.

Izgubili ste lozinku? Molimo unesite vaše korisničko ime ili email adresu. Primit ćete putem email poruke link za izradu nove zaporke.

Isprobajte madrac 100 dana

Niste zadovoljni? Vratite ga bez suvišne papirologije i obrazlaganja uz puni povrat novca!

Jednostavna kupovina

Uz tri koraka za vaš odabir madraca te dostavu u vaš dom jednostavnije ne može biti.

\

Vi ste nam na prvom mjestu

Vaše iskustvo dovodimo na jedan viši nivo. Vi ste naš najbolji prijatelj i želimo da budete u potpunosti zadovoljni.

Pišite nam ili nas zovite

Naše ljubazno osoblje stoji Vam na raspolaganju! Imate pitanje, sugestiju ili primjedbu? Kontaktirajte nas!

Besplatna dostava

Naše proizvode dostavljamo u najkraćem roku. Na Vama je da odaberete madrac, nadmadrac ili jastuk i isprobate ga narednih 100 dana.

R

Proizvedeno u Hrvatskoj

Naši madraci proizvode se u Hrvatskoj tvornici te na taj način potičemo naše gospodarstvo.

Sleep Trial - Isprobajte naš madrac 100 dana

Jeste li znali da preko 50% ispitanika nije zadovoljno s madracem koji su kupili?

Vjerujemo da 5 minuta sjedenja i ležanja na dvadesetak madraca u trgovinama nije dovoljno da odaberete madrac po Vašoj mjeri.

Medico Madraci Vam omogućuje da vratite madrac u roku od 100 dana od dana dostave bez dodatnih troškova! Zauzvrat jedino molimo da na madracu prospavate minimalno 30 dana. Pitate se zašto?

Po istraživanjima tijelu je potrebno 4 tjedna da stekne naviku na novi madrac.

Ako nakon trideset dana i dalje niste zadovoljni s našim madracom, nazovite nas i prepustite sve našoj službi za odnose s kupcima. Mi ćemo organizirati povrat madraca u potpunosti besplatno, te Vam po primitku povrata vratiti kompletan iznos plaćen za madrac.

Pravila Sleep Trial povrata

Prvo što bi željeli napomenuti jest da se Sleep Trial povrat odnosi na jedan bračni ili dva obična madraca po kućanstvu godišnje stoga ljubazno molimo da prilikom kupovine prvo kupite jedan bračni ili maksimalno dva obična madraca, provjerite odgovara li vam te ako ste zadovoljni, vratite se u našu internet trgovinu i kupite koliko želite.

Sleep Trial povrat priznajemo na jedan bračni ili dva obična madraca godišnje po kućanstvu. Važno je napomenuti da madrace vraćene Sleep Trial metodom ne stavljamo u daljnju prodaju, odnosno uvijek isporučujemo u potpunosti nove madrace.

Povrat ima pravo izvršiti samo kupac koji je kupio naš madrac direktno od nas. Vaša obaveza je da na madracu odspavate 30 dana. Ako nakon tog perioda želite vratiti madrac, molim Vas da nas kontaktirate te da nam dozvolite par dana da organiziramo dostavnu službu kako bi izvršili povrat. Kontakt za povrat mora biti ostvaren zaključno sa stotim danom od dana dostave. Ako ste nas kontaktirali vezano uz Sleep Trial povrat najkasnije stoti dan od dana dostave, povrat ćemo priznati iako će naša dostavna služba po madrac doći par dana kasnije.

Ukoliko ste se odlučili na Sleep Trial povrat, molimo Vas da stavite madrac u vreću koju ćemo Vam poslati kako bi ga dostavna služba mogla preuzeti.

Kako bismo unaprijedili naše proizvode i uslugu, molimo vas da nam prilikom povrata, ukoliko ste u mogućnosti, dostavite i informacije oko razloga povrata. Vaše pravo na povrat ne gubite ukoliko navedene informacije iz bilo kojeg razloga ne dostavite.

Nakon što smo Vam potvrdili primitak povrata madraca, povrat novca na Vaš račun očekujte u roku 5 - 7 radnih dana (od dana potvrde primitka madraca s naše strane).

Molimo Vas da ukoliko kroz 5 - 7 dana novac nije doznačen na Vaš račun nas obavezno kontaktirate.

PLAĆAJTE KARTICAMA JEDNOKRATNO ILI NA RATE!

PBZ Visa i Maestro do 6 rata, American Express do 6 rata, ZABA MasterCard i Visa do 12 rata i Diners do 12 rata.

Mastercard Maestro Visa Diners Club Discover

KONTAKTIRAJTE NAS

Trgovački obrt Mikro Centar
Sjedište: Dravska ulica 17, Koprivnica
+385 (0) 48 864 182
[email protected]

HT PayWay American Express - Jamstvo sigurne online kupnje Mastercard® SecureCode™ Verifed by Visa